avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... drepturi salariale in instanta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

drepturi salariale in instanta

Salariatii din unitatea noastra au castigat in instanta plata retroactiva a unor drepturi salariale. Eu nu ma aflam in unitate la data cand s-a intocmit tabelul nominal , liderul sindical a uitat sau a neglijat acest aspect, astfel incat nu ma regasesc pe lista celor
care urmeaza sa -si primeasca drepturile. Intrebare: pot sa fac cerere in instanta in nume propriu? Este obligat liderul de sindicat sa ma reprezinte? Va multumesc. Maria, Buzau
Cel mai recent răspuns: ctynn , utilizator 10:06, 16 Martie 2010
Puteti face cerere in instanta in nume propriu ... liderul de sindicat nu este obligat sa va reprezinte in instanta ...
... unitatea este obligata sa acorde drepturile castigate de sindicat in instanta tuturor salariatilor ca sa nu fie acuzat de discriminare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Profesori- drepturi salariale castigate in instante conform l 221/2008 si 330/2009 radgheorghe radgheorghe Sunt profesor de geografie calificat si lucrez in sistemul de invatamant din 01.09.2009. Sunt membru cotizant al sindicatului de la data angajarii si nu am ... (vezi toată discuția)
Legea 221/2009 Analatis Analatis Sunt profesor titular la un liceu care, platit per capita elev, are bani sa plateasca diferente de salariu castigate in instanta de sindicatul scolii. Eu sunt ... (vezi toată discuția)
Drepturi banesti dancerhd dancerhd am nevoie de o informatie cu privire la o situatie intalnita. In anul 2012 am introdus o actiune in instanta pentru recuperarea unor drepturi banesti ... (vezi toată discuția)