avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... precizare
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

precizare

As dori sa stiu daca nota de la licenta constituie un impediment pentru inscrierea la examenul de intrare in magistratura pentru cei care au o vechime de 5 ani in alte profesii juridice? multumesc
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 18:20, 15 Martie 2010
Din cate stiu eu, la INM se intra cu examen si apoi se sustine testul psihologic. Diploma de licenta se depune in cadrul dosarului ce trebuie intocmit. Degeaba aveti 10 la examenul de licenta pentru ca este posibil sa nu luati examenul de intrare in magistratura...sau viceversa...
Mult succes.
av. M.Hornea
Nu conteaza nota de la licenta, atata timp cat e de trecere:)
Vi se solicita mentionarea ei pt statisticile care se fac in fiecare an, pe care le gasiti si pe site-ul www.inm-lex.ro, care ii ajuta sa clasifice tipul de candidat in fiecare an.
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura Daniela Vorovenci Daniela Vorovenci in ce consta dosarul de admitere la INM ?...ce conditii trebuie intrunite?...este necesara si experienta profesionala in domeniu?...care sunt materiile? (vezi toată discuția)
Diploma de licenta eduuard eduuard Daca la data inscrierii la examenul de admitere la INM nu reusesti sa obtii diploma de licenta, iar adeverinta provizorie ti s-a eliberat mai bine de un an, ... (vezi toată discuția)
Examen inm 2010 alexandra denisa alexandra denisa spune-ti va rog in ce luna este examenul de admitere la inm? multumesc. (vezi toată discuția)