avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... cerere tip pentru pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

cerere tip pentru pensie alimentara

va rog sa-mi aratati cum sa redactez o cerere in instanta pentru a primi pensie alimentara pentru copiii care mi-au fost incredintati prin hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 21:46, 15 Martie 2010
nu exista o cerere tip, o formulati pur si simplu.Subsemnatul......domiciliat.....va rog sa.....:wave:
cautati si dvs. pe google..sut destule exemple...:D
Pe un forum chiar nu putem redacta actiuni.Insa trebuie sa stiti ca pensia poate fi solicitata in functie de venitul pe economie , in situatia in care parata nu realizeza venituri sau in functie de veniturile realizate de catre aceasta, dar in acest din urma caz, trebuie sa cunoasteti locul de munca al acesteia si daca aceasta lucreaza cu forme legale, adica cu carte de munca.De asemenea mai trebuie sa stiti ca legea prevede posibilitatea stabilirii in primul caz al unei pensii in cuantum fix, iar in cel de-al doilea caz in procent in functie de nr. de copii aflati in intretinere-25%, 33%,50%.Nu costa o avere redactarea de catre un avocat a unei astfel de actiuni.N-ar mai bine decat sa o redactati gresit ,sa contactati un avocat?
Ultima modificare: Luni, 15 Martie 2010
MARTA SIMONA PETRE, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna nicole66 nicole66 Buna ziua,doresc informatii despre procedura pe care trebuie sa o urmez pentru incredintare minor 4 ani,recunoscut legal de tata,dar care a incetat sa ... (vezi toată discuția)
Cerere pensie alimentara ContSters152823 ContSters152823 buna ziua, pot cere in istanta pensie alimentara tatalui copilului meu daca nu realizeaza venitur?el nu a lucrat niciodata si nici nu cred ca va vrea sa ... (vezi toată discuția)
Vreau sa divortez nuti_amanaria nuti_amanaria sunt casatorita din 17 august 2002,am o fetita de 5 ani care este in grija mea,vreau sa vb cu un avocat sa ma invete ce e de facut si cat ma costa un ... (vezi toată discuția)