avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Fara bani de salariu..incotro?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Fara bani de salariu..incotro?

Buna ziua!
Vreau sa-mi deschid o firma (eu si partenerul meu ) si as dori sa stiu ce se intampla daca eu sunt salariat si intr-o luna sau 2 nu am bani sa-mi platesc salariul. Este asta o problema sau se trece in contabilitate la datorii si se plateste cand exista bani?
Cel mai recent răspuns: Romică Stoica , Consilier juridic 21:05, 12 Ianuarie 2007
problema e sa-ti achiti datoriile la stat:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abandonare societate comerciala Sebastian_B Sebastian_B As dori sa stiu ce se intampla daca abandonezi o societate comerciala,in sensul ca ai datorii modeste la stat rezultate din taxe si impozite dar cu majorari ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl 3% ionut2001 ionut2001 Revin cu o noua intrebare in incercarea de a ma clarifica: Ma ocup cu webdesign-ul. Doresc sa infiintez firma numai pentru webdesign. Doresc sa ma angajez cu ... (vezi toată discuția)
Ce are de făcut o firmă când sunt facturi neachitate și nu există nicio posibilitate de recuperare a creanțelor? mitika255 mitika255 Buna ziua ,ce se intampla cu o datorie a unei firme catre o alta firma ?facturi neachitate...Cel care este pagubit ce face ,plateste impozit la stat ca si cum ... (vezi toată discuția)