avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Calcul salariu asistent personal
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Calcul salariu asistent personal

Am o fetita cu handicap grav cu insotitor.Conform noii legi al salarizarii ,salariul meu ar trebui sa creasca putin, dar eu primesc mai putin.Am 23 de ani vechime.Ce salariu ar trebui sa primesc net conform noii baze de calcul.Sunt asistent personal.
Cel mai recent răspuns: Adrian Marin , Consilier juridic 10:33, 16 Martie 2010
Buna ziua ! Salariul de baza se constituie din : salariul de baza avut in luna decembrie 2009 la care se adauda sporul pt vechime in munca . Multi aflati in situatia dvs. au avut nedumeriri in sensul ca au crezut ca sporul de vechme se adauga la cei 705 precizati legea nr. 330/2009 ca fiind salariul minim in domeniul bugetar . Dar nu e asa ... :D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asistent personal pt persoane cu dizabilitati simpatyk simpatyk Buna ziua Vreau sa stiu si eu cat trebuie sa primeasca un Asistent personal debutant cu studii medi pe noua lege de salarizare unitara. Care este cuantumul ... (vezi toată discuția)
Salariu Irinelpp Irinelpp Hristos a inviat! In luna decembrie am avut salariu net 1000 RON la un salariu de 672 RON. Prin taierea sporului de tinuta si de hrana dar prin introducerea ... (vezi toată discuția)
Sporul de vechime la noua lege a salarizarii cozma2000 cozma2000 Dupa cate am inteles la noua lege de salarizare a bugetarilor vechimea in munca nu mai este adaugata la salariu ca spor. Spun asta deoarece sunt angajat ca ... (vezi toată discuția)