Am un credit contractat de la CEC BANK
Datorita situatiei mele financiare din ultima perioada in ultimele luni am depus doar 100 ron lunar suma mai mica decat rata normala.
Am fost surprins de faptul ca cei de la CEC nu ma stresau cu ratele ,dar zilele trecute m-a contactat TELEFONIC din partea EOS....??? o persoana care mi-a spus ca ;
GROUPAMA ASIGURARI a despagubit INTEGRAL creditul meu catre CEC in data de 09.03.2010
iar eu sunt obligat sa achit INEGRAL tot creditul.
Neputand sa platesc ratele ,cum as putea achita integral ?
Mi-a smuls TELEFONIC promisiunea de a platii o anumita suma astazi si la fel luna viitoare .
NU AM EXPERIENTA DEOSEBITA dar .....
Daca a despagubit Soc de Asigurari creditul INTEGRAL , pentru asigurare mi s-au retinut cu siguranta sume din rata lunara platite de mine .
Mai am vre-o obligatie din moment ce am avut asigurarea ? nu de aceea am platit asigurarea pentru situatii de genul acesta ?
Mentionez ca nu este rea credinta nu stiam de asigurare si am fost surprins cand mi s-au relatat cele de mai sus
1-Rugam ,respectati regulamentul forumului si nu utilizati nume.denumiri unitati /operatori,pe forum se dezbat situatii si nu partielin litigiu
2-Unitatea mentionata este recuperator al bancii care a asigurat creditul
Contactati direct recuperatorul ,eventual negociati o esalonare a platilor.
Pentru a va feri de alte situatii de necunoastere a prevederilor contractual asumate,
contactati avocat ,care in baza contractului va poate acorda precizari importante in strategia de solutionare