avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 963 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Dizolvare/Lichidare/Radiere societate comerciala
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Dizolvare/Lichidare/Radiere societate comerciala

Daca vreau sa desfiintez o societate comerciala care de cand s-a infiintat, nu a avut niciun fel de activitate..ce trebuie sa fac? Stiu ca sunt de parcurs 2 etape, dar nu imi este clar daca fac 2 dosare separat..unul de dizolvare si altul ptr radiere? le depun pe amandoua odata la Reg Com? Fac doua H AGA, atat ptr dizolvare cat si ptr radiere? sau depun mai intai dosarul de dizolvare si apoi pe cel de radiere?
Daca se poate sa ma ajutati cu pasii pe care trebuie sa- i parcurg....si ce acte trebuie sa obtin...? Va multumesc....
Cel mai recent răspuns: Gabriel Amironesei , Consilier juridic 10:19, 16 Martie 2010
Radierea este efectul dizolvarii societatii comerciale.
Cu alte cuvinte, mergeti pe legea societatilor comerciale, solicitati dizolvarea societatii si radierea acesteia de la ORC.
Pentru mai multe detalii, adresati-va chiar la ORC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dizolvare simplificata adrian.c adrian.c Buna Ziua, Am o firma de constructii impreuna cu alti 3 asociati. In unanimitate dorim sa inchidem acesta firma care in momentul de fata nu mai are ... (vezi toată discuția)
Radierea unai firme ofeliadaniel ofeliadaniel Buna ziua! Am o firma care are activitatea suspendata si acum in iunie imi expira termenul de suspendare. Vreau sa o radiez, dar nu stiu cat sunt costurile ... (vezi toată discuția)
Dizolvare srl buniculmiti buniculmiti Am un srl care actual are activitatea suspendata prin orc pina la sfirsitul lui 2010. Sunt actionar unic si vreau sa dizolv societatea. Ce pasi trebuie sa ... (vezi toată discuția)