avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1081 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... reclamatie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

reclamatie

contracul idividual de munca nu este conform cu realitatea salariul din contract este mai mic decit cel real nici programul nu corespunde chiar patronul tine o evidenta salariala detaliata ore si banii reali pe care ii primim si eu si angajatii fara carte de munca care activeaza in firma.Sunt destule motive pentru o reclamatie daca da cum si unde ma adresez?
Cel mai recent răspuns: new_2009 , utilizator 15:07, 16 Martie 2010
~ Conținut șters la cerere ~
a scris:

...........stimate anonim...............adresati-va ,tot la Marele Nimeni in drum....!
Facet-ne bucuria de-a sti ceva despre:-unde munciti si ce ?...ca sa va recomandam
pe cineva,undeva,cumva ?!........:P:tease:

Nu ar fi bine si corect sa pastram, stimate coleg , decenta/ respectul pe cere il solicitam celorlalti ? (chiar daca nu toti le au ) .
Sesizati ITM -ul insa cred ca cea mai buna solutie ( binenteles prima fiind o"discutie" cu conducerea ) este sa actionati in instanta firma... ( si... sa va cautati de lucru in alta parte daca nu sunteti multumit ) .
Ultima modificare: Marți, 16 Martie 2010
Adrian Marin, Consilier juridic
puteti sesiza Inspectoratul Teritorial de Munca din localitatea dvs , insa cred ca mai intai ar trebui sa discutati cu angajatorul inainte sa-i declarati "razboi" poate va intelegeti amiabil.
defapt ce va nemultumeste?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariul compensator alphinista24 alphinista24 buna seara.ce fac daca patronul nu-mi acorda acest salariu compensator e obligat sa dea acest salariu?si inca ceva daca eu in aceste sapte luni nu am ... (vezi toată discuția)
Fals in cartea de munca ! ce pot face ? danyk1 danyk1 Am primit CM de la angajator, cu date care nu corespund ... realitatii ! PS in CM scrie : 1 . angajat pe durata nedeterminata 01 10 2002 , conform contract ... (vezi toată discuția)
Ce drepturi am? cretu ioana cretu ioana am si eu o intrebare va rog sa ma lamuriti sunt angajata pe o perioada determinata si am cerut firmei sa-mi elibereze o adeverinta pt banca langa ea atasanduse ... (vezi toată discuția)