avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1800 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salariul compensator
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salariul compensator

buna seara.ce fac daca patronul nu-mi acorda acest salariu compensator e obligat sa dea acest salariu?si inca ceva daca eu in aceste sapte luni nu am beneficiat de concediu de odihna pur si simplu pierd aceste zile?va multumesc tuturor pt rasp primite m~au ajutat enorm de mult.
Aveti dreptul la salariu compensator si patronul trebuie sa dovedeasca acest lucru. Daca in acele 7 luni nu ati beneficiat de CO, la momentul in care plecati din firma, acele zile vi se vor plati. De asemenea patronul trebuie sa dovedeasca ca v-ati primit banii pe zilele de concediu.
ce fac daca...

Puteti face cerere de chemare in judecata pentru recuperarea tuturor drepturilor salariale care considerati ca nu v-au fost acordate. Fiind litigiu de munca nu platiti taxa de timbru.
nu cred ca i-mi va plati nici una nici alta defapt sunt sigura de lucrul acesta deci in cazul acesta ce i-mi ramane de facut?
Din pacate oferiti foarte putine detalii despre situatie in sine. Cel mai simplu faceti o reclamatie la ITM prin care sa spuneti tot ce nu este corect. Cei de acolo se vor sesiza si vor face un control. In cel mai complicat caz ii actionati in instanta.
nu cred ca i-mi va plati nici una nici alta de fapt sunt sigura de lucrul acesta deci in cazul acesta ce i-mi ramane de facut?

Pe ce considerente ganditi in defavoarea d.voastra? Consider ca la aceasta data legislatia in domeniul relatiilor de munca este mult mai favorabila salariatilor decat angajatorilor. Daca situatia este asa cum ati descris-o, numai instanta il poate obliga. Si nu va refuza executarea unei hot. judecatoresti..

Alte discuții în legătură

Restructurare post GAGIU1982 GAGIU1982 Buna dimineata, lucrez intr-o firma care se afla de circa 1 an de zile in insolventa. Acum, patronul sa hotarat sa mai restructureze din posturi. Vrea sa ne ... (vezi toată discuția)
Demisie acceptata restul de bani .....nu i-am mai primit ca m-a imbrancit afara din "sediu' ContSters107314 ContSters107314 Sper sa nu va plictisesc cu \"scrisoarea\" mea,dar sper sa aveti bunavointa sa ma ajutati Am fost angajata la o firma de telecomunicatii din data de ... (vezi toată discuția)
Am dreptul la plata concediului de odihna in cazul demisiei? Catalina Dodenciu Catalina Dodenciu Buna ziua.M-am angajat pe data de 4 mai 2009 si recent pe data de 18 august 2009 mi-am dat demisia, deoarece singurul salariu pe care l-am luat a fost cel din ... (vezi toată discuția)