avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1822 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salariul compensator
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salariul compensator

buna seara.ce fac daca patronul nu-mi acorda acest salariu compensator e obligat sa dea acest salariu?si inca ceva daca eu in aceste sapte luni nu am beneficiat de concediu de odihna pur si simplu pierd aceste zile?va multumesc tuturor pt rasp primite m~au ajutat enorm de mult.
pe ce considerente ma bazez...am incercat sa am o discutie cu dansul pe aceasta tema rezultatul a fost un scandal imens din partea lui binenteles i se pare mult si salariul pe care trebuie sa mi-l plateasca pana la incetarea preavizului.multumesc ptr rasp.daca singura solutie e sa-l dau in judecata atunci asa voi face.
Faceti o cerere si inregistrati-o, prin care solicitati aceste drepturi. Asta o puteti folosi in instanta ca dovada a bunei d.voastre credinte de a rezolva amiabil litigiul.
Daca nu va intelegeti dati-l in judecata la Tribunalul din raza caruia domiciliati.Aveti toate sansele.si nu platiti nici o taxa de timbru

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restructurare post GAGIU1982 GAGIU1982 Buna dimineata, lucrez intr-o firma care se afla de circa 1 an de zile in insolventa. Acum, patronul sa hotarat sa mai restructureze din posturi. Vrea sa ne ... (vezi toată discuția)
Demisie acceptata restul de bani .....nu i-am mai primit ca m-a imbrancit afara din "sediu' ContSters107314 ContSters107314 Sper sa nu va plictisesc cu \"scrisoarea\" mea,dar sper sa aveti bunavointa sa ma ajutati Am fost angajata la o firma de telecomunicatii din data de ... (vezi toată discuția)
Am dreptul la plata concediului de odihna in cazul demisiei? Catalina Dodenciu Catalina Dodenciu Buna ziua.M-am angajat pe data de 4 mai 2009 si recent pe data de 18 august 2009 mi-am dat demisia, deoarece singurul salariu pe care l-am luat a fost cel din ... (vezi toată discuția)