avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... va implor ajutatima
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

va implor ajutatima

Sunt disperat sunt in ultimul stagiu de teroare mi-e teama de mine:((
Am sa incep cu mama decedata tata acoolic eu si sora mea locuiam la bunica pana cand tata se hotaraste gaseste o femeie se insoara pleaca insa criminalu se intoare scandal acasa tot geamuti sparte usi etc o forteaza pe mama lui mamaia mea sa vanda apartamentul sa aiba acolo unde sa dus a stat 8 ani intre timp eu cu bunica am ramas la ns matusi unde de altfel sunt si acum insa sora mea a plecat acolo 3 ani in care am mai fost si eu si acolo fugi noaptea desculti prin parcuri de frica fugi sa nu o bata pe sora mea nu mereu am scapato si ne-am intors acasa la matusa care nea primit apoi el ramane acolo inca 5 ani si se intoarece terorizand si pe acea femeie si familia ei batai ,politie,tribunal mereu sau intor din ,mila noastra acei care au vrut sa il dea injudecata ! Ajunge aici scandal munceste pt bautura scandal eu cand eram mai mic ma ascundeam in debara cu sora mea pe sub mese peste tot de frica am crescut ura fara de bautura fara de viata si mai ales fata de el a crescut acum sunt major am terminat loceu si sper sa ajung in armata sora mea e la 2 facultati anu 3 si uite ca am reusit fara nici un ajutor insa eu inca locuiesc aici si scandalurile nu sau oprit , politie de ns cate ori la prins si cand ameninta cu moartea pe bunica mea respectiv mama lui lam internat pe banii nostri intr0o clinica de dezalcolizare a iesit dupa aproximativ 2 saptamani sia reluat cursul de scandal bautura si ca si acum cand va scriu a venit beat si pana acum a fost scandal!
simt ca nu mai rezist uneori imi vine sa plec dar ma doare ca e bunicar care ma crescut ns ce sa fac am vrut sa dau afara lam gonit ns ce sa mai fac mie mila de cei de aici eu pot pleca saora mea a plecat insa nu vreau sa ii mai las sa sufere !
Am suferit o viata sper sa se termine candva cosmarul
ce sa mai fac ce sa fac cum sa fac ajutatima va rog frumos!
Cel mai recent răspuns: Audry , utilizator 10:33, 17 Ianuarie 2007
Ma bucur sa aud ca acum e liniste, dar, din pacate, cred ca e linistea din-naintea furtunii. Nu vreau sa te sperii, dar genul acesta de om NU-SI MAI REVINE. Da-l afara prin ordin de evacuare, dar e doar o solutie de moment. Nu trebuie sa stie ca bunica ta e la Brasov!!!!!!!! Cand n-o sa mai aiba bani de bautura si o sa-i fie greu, s-ar putea sa se duca dupa ea. Daca apartamentul nu e pe numele lui, vinde-l si cumpara-i bunicii tale o garsoniera sau un apartam cu 1 cam. De preferat in Brasov, unde e sora ei. Din ce oras esti? Nu stiu care sunt preturile la apartam acolo, dar trebuie sa-i iei bunicii tale o casa langa o ruda apropiata, deci in Brasov e o idee buna, mai ales ca si tu pleci si ea ramane singura.
Fii tare!!! Gandeste-te DOAR la tine si la bunica ta. El nu merita sa te gandesti la el, ca s-ar putea sa-ti distrugi tu viata, iar ptr bunica ta, asta e singura solutie. Cand o sa fie singur si fara casa, are 2 variante: ori isi revine si munceste sa-si poata obtine singur un acoperis (ceea ce nu prea cred ca e in stare), ori o duce asa, pana sparge vreun geam la vreo carciuma sau cine stie ce scandal grav face in public si va fi fi dus cu forta la politie (eventual la inchisoare). Dar tie nu trebuie sa-ti pese. Tu trebuie sa ii asiguri bunicii tale o batranete linistita undeva departe de el, de preferat in alt oras, unde sa nu va gaseasca (deci nu trebuie sa stie nimeni din bloc sau din cunoscutii tai de acolo unde plecati), si trebuie sa-ti faci tie o viata, o familie, o cariera, esti om si trebuie sa realizezi ceva pozitiv in viata asta, ca doar nu traim degeaba (asa ca el). Stiu ca nu e usor, chiar stiu cat de greu este, dar se poate si este cea mai buna varianta.
BAFTA MULTA, NERVI DE OTEL SI PUTERE DE LUPTA!!!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va implor ajutatima oarecare oarecare Sunt disperat sunt in ultimul stagiu de teroare mi-e teama de mine:(( Am sa incep cu mama decedata tata acoolic eu si sora mea locuiam la bunica pana cand ... (vezi toată discuția)
Părinte violent ! buna seara ! ma numesc bianca si am decis ... Bianca0927 Bianca0927 Părinte violent ! Buna seara ! Ma numesc Bianca si am decis sa imi scriu putin din povestea mea (grea) cu tatal meu . Tata are 41 de ani ... (vezi toată discuția)
Tata "alcoolic, violent, gelos" AlexandruValentin AlexandruValentin Am si eu o intrebare de natura familiara, referitoare la tatal meu. Pe mine ma cheama Alexandru si am aproape 18 ani. Maicamea este casatorita de 16 ani cu ... (vezi toată discuția)