avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... service auto in zona de case?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

service auto in zona de case?

Buna ziua.Vecinul meu (avem calcan) are un service auto.Casele sunt intr-o zona rezidentiala din sectorul 2. Aceasta familie locuieste in casa iar in curte are service.Suntem mai multi vecini deranjati de aceasta situatie din cauza zgomotului , mirosurilor si a faptului ca are in permanenta 7-8 masini parcate (stricate/lovite) pe trotuarele din zona.#-o Putem face ceva?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:40, 16 Martie 2010
Puteti incepe cu sesizari la autoritatile competente, incepind cu Primaria de sector, RAR (verificare existenta autorizatii de fct.) si solicitati atat masuri cat si raspunsuri legale la problemele si intrebarile puse. Acestea le faceti in scris (trimise prin posta cu confirmare de primire). In fct. de rezultate veti vedea daca mai este nevoie si de alte demersuri. Pentru tulburarea linistii publice (zgomote mari la ore nepotrivite, sau care depasesc un nivel acceptabil), puteti suna si la Politie, pentru verificarea legalitatii activitatii si a modului ei e desfasurare.
In raport de prejudiciile cauzate de activitatea unitatii,sesizati autoritatile in drept,
politie RAR,disciplina in constructii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere gradinita privata G.George20 G.George20 Inchidere gradinita privata Buna ziua. Locuiesc intr-o zona rezidențială din sectorul 1 (plan urbanistic - zona locuinte) si in imobilul din fata casei ... (vezi toată discuția)
Cum pot dovedi ca o societate comerciala nu indeplineste toate conditiile prevazute pe lege pentru a avea o desfasurare optima in conformitate cu normele legale? CherechesPaula CherechesPaula Buna. NUmele meu este Chereches Paula si am nevoie de putin ajutor. sunt studenta la drept in anul I si am un unchi care are o problema. langa casa in care ... (vezi toată discuția)
Reclamatie vecin galagios IancuVali IancuVali Buna ziua, Am nevoie de sfaturi cu privire la pasii pe care ii pot urma pentru a reclama un vecin din cauza zgomotelor zilnice deranjante. De cateva ... (vezi toată discuția)