avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu maternitate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu maternitate

sunt obligata sa-mi iau cele 126 de zile de concediu de maternitate?eu as vrea sa ma intorc la munca cat mai curand.
Cel mai recent răspuns: felicia ratiu , utilizator 05:15, 18 Martie 2010
nu,,,,
daca vreti sa intrati in ingrijire copil trebuie sa aveti minim 42 zile concediu postnatal;
si parca si tata poate intra el in ingrijire copil doar dupa ce trec cele 42 zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prenatal si cic andyc76 andyc76 Buna ziua. As vrea sa stiu daca sunt obligata sa cer CIC dupa 42 zile de la nastere din moment ce eu sunt inca inca in prenatal. Mentionez ca sunt in ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie dupa terminare concediu postnatal ANIROK ANIROK Buna ziua, Pe data de 26 dec 2010 am nascut,moment in care eram in concediu prenatal de 55 de zile si as vrea sa stiu dc sunt obligata sa depun actele pt ... (vezi toată discuția)
Concediu sarcina si lehuzie todirascuionela todirascuionela Am copil de 2 luni jumatate. Daca sotul meu a depus actele de concediu pentru crestere copil pana la 2 ani ,dupa 42 zile de la nastere , eu mai beneficiez in ... (vezi toată discuția)