avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... radiere firma
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

radiere firma

buna ziua,
as dori putin ajutor la problema mea :
am un srl cu 2 asociati, fara activitate, fara datorii, infiintat in 1999, in anul 2004 primeste hot. de dizolvare cf art 237al 1lit.2 /L31/1990 pentru nedepunere bilant contabil, dar pana in acest moment firma nu a fost radiata inca .Precizez ca nu s-a mai depus nici un bilant la RC nici macar pt 2004 , tocmai pentru a se radia din oficiu, lucru care nu s-a intamplat .
Se mai poate radia firma la cererea asociatilor fara lichidator?
Daca da care este temeiul juridic? si pasii pe care trebuie sa ii fac?
Multumesc mult pentru ajutor.
O zi buna , la revedere .
Cel mai recent răspuns: Adrian Stoica , Practician in insolventa 19:16, 16 Martie 2010
Se mai poate radia firma la cererea asociatilor fara lichidator?

Nu !!
Asociatii pot cere numirea unui lichidator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radierea din oficiu societatilor comerciale alin tomus alin tomus In decembrie 2006 am infiintat un SRL, cu trei asociati care nu a functionat din nici un punct de vedere niciodata (nici macar capitalul social nu a fost ... (vezi toată discuția)
Lichidare pentru srl dizolvat de tribunalul bucuresti la cererea rc mihai0204 mihai0204 Buna ziua, În 2003 am înființat o societate (la care sunt unic acționar) pe care însă nu am folosit-o și pentru care nu am depus doar o ... (vezi toată discuția)
Referitor radiere srl leomi leomi Buna ziua, Va retin atentia in legatura radierea unui SRL al carui asociat unic sunt eu, firma nu are datorii, si stadiul firmei (de pe site-ul ReCom Online ... (vezi toată discuția)