avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... parola sparta - site de socializare
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

parola sparta - site de socializare

buna ziua, mi-a fost sparta parola pe un site de socializare. pot depune plangere la politie in acest caz? mentionez ca stiu cine este faptasul.
Cel mai recent răspuns: Bogdan Tulai , utilizator 09:53, 2 Aprilie 2010
Da cred ca se poate depune plangere acees ilegal la un sistem informatic .... sau puteti contacta administratorului site-ului de socializare si discuta situatia
Ultima modificare: Marți, 16 Martie 2010
ZburleaFlorin, utilizator
In masura in care pe site-ul respectiv exista si serviciu de posta electronica sau mesaje individuale se poate forta cu o plangere pentru violarea corespondentei.

Din punct de vedere juridic nu are nicio relevanta ce stiti, ci ce puteti demonstra. Pana la urma nu va opreste nimeni sa faceti o plangere la Politie, este dreptul Dumneavoastra, dar sa nu aveti asteptari prea mari,
Ultima modificare: Vineri, 2 Aprilie 2010
Bogdan Tulai, utilizator
Stimate Bogdan Tulai,
Este un acces neautorizat la un sistem informatic.
Din punctul meu de vedere ar trebui sa mai cititi.
Da, aici aveti dreptate. Se pare ca nu am citit cu atentie situatia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cont de e-mail spart Miyako Miyako Este vorba despre o discutie avuta pe un forum oarecare si nu neam putut pune de acord. Unei persoane i sa spart contul de email si i sa schimbat parola. Cel ... (vezi toată discuția)
Tergiversare rezolvare plangere penala ContSters327384 ContSters327384 Buna seara ! In urma cu exact 6 luni am depus o plangere pentru frauda informatica la postul de politie ! Dupa o luna de zile , seful de post a transferat ... (vezi toată discuția)
Fostul iubit mi-a "spart" parolele... ContSters137041 ContSters137041 buna ziua,intamplator am gasit acest site pe net si ma bucur pt ca sper sa primesc si eu raspuns la o intrebare.FOSTUL MEU IUBIT MI-A SPART PAROLELE SI MI-A ... (vezi toată discuția)