buna ziua,intamplator am gasit acest site pe net si ma bucur pt ca sper sa primesc si eu raspuns la o intrebare.FOSTUL MEU IUBIT MI-A SPART PAROLELE SI MI-A INTRAT IN EMAIL;DE ACOLO MI-A LUAT NISTE FOTOGRAFII SI ACUM MA AMENINTA;SPUNETI-MI CA ROG DACA STITI CUI POT SA MA ADRESEZ AVAND IN VEDERE CA AM SI MESAJELE PE TELEFON CARE DEMONSTREAZA ASTA1MULTUMESC SI ASTEPT RASPUNS
pe fostul iubit il puteti eclama ptr violarea corespondentei si amenintare.. in acest sens faceti o plangere la politie si fostul iubit a bagat-o pe maneca
Imi puteti explica cum e aplicabil art. 195 Cod penal cand in situatia data necesita a avea in vedere un acces neautorizat la un sistem informatic prin incalcarea sistemului de securitate in scopul obtinerii de date informatice (date ce se pare ca au si fost obtinute)?
Mai mult, respectiva persoana a obtinut o poza si a "amenintat" victima. Cum? cu bataia ori cu utilizarea pozei? daca e cea de a doua varianta, imi explica cineva cum devine aplicabil art. 193 Cod penal? ori oare atunci cand se foloseste "amenintare" in contextul dat ar trebui sa ne uitam la art 194 alin. 2 ce face referire la santaj?
Retragere plangere
Gabriel_28
Buna ziua. Am fost chemat la DIICOT unde mi-a fost adus la cunostinta faptul ca acum doi ani am intrat pe mailul firmel la care lucram si am sters mailurile ... (vezi toată discuția)