avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... citatie urgent
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

citatie urgent

am facut un credit bancar prin 2006 .pentru a obtine creditul am avut nevoie doar de buletin restul de acte a zis ca se ocupa dinsul in schimb mi sa cerut un comision am acceptat am ridicat creditul pina la urma.dinsul este acum aresta eu am primit o citatie ca martor in data de 26-03-2010 in care mi se cere sa imi iau un avocat conform art.171ali.2si3 .ce mi se poate intimpla mie pe parcurs. in situatia mea sunt in jur de 75 persoane .va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ContSters47264 , utilizator 19:03, 16 Martie 2010
Martorii nu au nevoie de avocat.
Cod procedura penala Art 171 Asistenta invinuitului sau a inculpatului,incadrare care nu coincide cu a dvs de martor.
In calitatea de martor,nu este nevoie de avocat
Cred ca ar trebui detaliata relatarea pentru a beneficia de sfaturi la obiect.
Pe toate citatiile este specificata necesitatea angajarii de avocat , deoarece nu sunt emise citatii speciale pentru martori, fiind aceleasi pentru toate partile din proces, insa in cazul martorului nu exista aceasta necesitate , ci doar in cazul invinuitului si inculpatului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De ce sunt citat ca martor TeddyDe TeddyDe am primt o citatie care spune ca eu sunt martor intr-un proces de fond in care acuzatul este un amic de-al meu. \"in calitate de martor, in proces cu ... (vezi toată discuția)
Martor talharie myr20ella myr20ella va rog frumos lamuriti-ma si pe mine. tatal meu e citat ca martor la talharie. el a lucrat ca agent de paza la o banca, pana intr-o zi cand un tip a intrat ... (vezi toată discuția)
Nu am primit citatie la parchet nikolos nikolos 1] daca dosarul a ajuns dela politie la parchetsi nu am primit nici o citatie sau altc eva acasa avocatul poate sa instrumenteze dosarul ? 2] martorii sau ... (vezi toată discuția)