avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Efectuare preaviz
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Efectuare preaviz

As dori sa aflu cum va lucra un salariat care a primit previz de concediere de 20 de zile in conditiile in care activitatea salariatului se desfasoara in ture de serviciu de 12 ore (zi sau noapte) si nu la program zilnic de 8 ore. Va putea efectua 160 de ore corespunzatoare celor 20 de zile de preaviz in serviciul de tura sau trebuie sa se prezinte zilnic la serviciu 8 ore.
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 16:07, 16 Martie 2010
Va respecta programul de lucru pe care l-a avut si ianite de termenul de preaviz

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamurire preaviz cosminbarlad cosminbarlad Buna ziua. Am o nelamurire si sper sa gasesc ajutor aici. Eu lucrez in serviciul de paza, adica am si ture de zi si ture de noapte, de week-end-uri nu mai ... (vezi toată discuția)
Norma de munca lunara pentru o sectie de spital florincamelia florincamelia cum se determina numarul de ore suplimentare (lucrate in zile de sambata si dumunica) si cum se acorda liberele aferente acestor ore intr-o sectie de spital ... (vezi toată discuția)
Programul de lucru in perioada de preaviz botezatuion botezatuion Buna ziua! In cazul demisiei, in cele 20 de zile de preaviz, am dreptul la program de lucru redus la jumatate de norma? Daca da, in baza carui ... (vezi toată discuția)