avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 889 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... declaratie ONG fara activitate
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

declaratie ONG fara activitate

Buna ziua,

Va rog sa imi comunica spuneti, daca este posibil, unde se depun declaratiile ONG care nu au avut activitate in 2009 si pana la ce data. ONG ul este inregistrat din martie 2009 in sectorul 3.

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Gabriel Amironesei , Consilier juridic 16:16, 16 Martie 2010
La DGFP Bucuresti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doi la suta din impozit faraC130 faraC130 Buna ziua Stiu ca pot directiona doi la suta din impozitul pe venit catre anumite societati non profit sau alte categorii. Am citit mai multe si pe net si pe ... (vezi toată discuția)
Certificat de atestare fiscala pfa CONSTANTIN LUCRETIA CONSTANTIN LUCRETIA sunt o persoana cu domiciliul in Bucuresti in 2007 m-am inregistrat fiscal la ANAF -Giurgiu ca PFA .Denumirea pe care am dat-o a fost :constantin lucretia ... (vezi toată discuția)
Sentinta privind atragerea raspunderii patrimoniale Cristina Vasile Cristina Vasile Buna ziua! In 21 martie fostul asociat al firmei care acum este falimentata, radiata... a avut proces intentat de DGFP sector 3 privind atragerea ... (vezi toată discuția)