avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... perfectare acte
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

perfectare acte

daca vanzatoarea nu vrea sa faca acte, pot sa merg la un executor judecatoresc sa-i faca o notificare ?
Cel mai recent răspuns: Iuliana Cermak , Avocat 16:31, 16 Martie 2010
sa inteleg ca aveti un antecontract iar acum promitenta vanzatoare nu isi mai respecta obligatiile asumate?
da, exista aceasta posibilitate.
User MIRITA IONEL... subiectul pe care l-ati deschis fie continua o discutie deja postata, fie este o noua discutie dar pare a fi incompleta, deoarece nu prea se mai intelege nimic.
Rog frumos colegii moderatori sa verifice si dupa caz sa stearga aceasta discutie iar userul eventual ar putea sa posteze intrebarea in continuarea discutiei:
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Antecontractul de v-c, sechestrul asigurator si opozabilitatea acestuia fata de tertii (viitori) creditori DanyD DanyD Dupa incheierea unui antecontract de v-c ptr. un imobil si notarea acestuia in registrele CF, promitentul cumparator cere instantei de judecata instituirea ... (vezi toată discuția)
Cand pot iesi la pensie? ContSters295942 ContSters295942 Buna ziua Vin cu rugamintea de a ma lamuri cind pot iesi la pensie , F,23.11.1957 28 ani lucrati din care 8ani gr,2 multumesc (vezi toată discuția)
Drept de autor anitsirc anitsirc Buna seara! / Buna ziua! Supun atentiei dumneavoastra urmatoarele: In calitate de administrator si unic asociat al unei societati comerciale, acord ... (vezi toată discuția)