avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... anularea titlului de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

anularea titlului de proprietate

buna as dori sa cer si eu ajutorul dv eu am o problema cu un teren pe care a fost emis un titlu de prorietate pe numele persoanei de la cine a cumparat tatal meu [in 1979] care la revandut in timp ce noi eram in proces cu primaria pt acest teren dupa foarte multe procese am ombtinut o hotarare pt anularea titluluidarcontractul de vanzare cumparare prin care a revanduto nu sa anulat noi in momentul de fata avem dosar depus pt despagubiri banesti de la stat pt acest teren dar noi acuma am aflat ca nr topo pt care sa emis titlul este nr topo intabulat in 1980 pe numele tatalui meu pe care se afla o casa care a fost dezmembrat de cumparatorul respectiv si care ne executa pt acest teren va rog ajutatima ce pot eu face acuma multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Marius Zaharia , Avocat 18:31, 16 Martie 2010
Buna ziua !
Introduceti actiune pentru anularea actului de vanzare cumparare.
Cu stima !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anularea titlului de proprietate b.bea b.bea buna as dori sa cer si eu ajutorul dv eu am o problema cu un teren pe care a fost emis un titlu de prorietate pe numele persoanei de la cine a cumparat tatal ... (vezi toată discuția)
Revendicare propietate a_gmona a_gmona Vecinului meu, cadru militar, i s-a facut contract de intretinere in 1999, de catre bunicul lui lasandu-i o casa cu gradina. In 2001, vecinul bunic a reziliat ... (vezi toată discuția)
Acte vanzare teren Anca I. Anca I. Buna ziua. Am urmatoarea situatie: un teren mostenit de la tatal meu dobandit prin retrocedare cu titlu de proprietate. Am urmat procedurile de mostenire.. ... (vezi toată discuția)