Buna ziua am si eu o nelamurire.Imi da-ti va rog un sfat la problema mea.Am lucrat la o firma timp de 1an si 6 luni.(in noiembrie 2008 am inceput).In luna noiembrie 2009 mi-au facut carte de munca.In data de 05.03.2010 m-au dat afara si m-au pus sa-mi semnez demisia cu preaviz de 15 zile.In preaviz eu m-am imbolnavit si am primit concediu medical,dar nu vor sa-mi elibereze adeverinta necesara,ba mai mult mi-au incheiat contractul de munca peste preaviz si concediu.Dati-mi va rog un sfat ce trebuie sa fac.Va multumesc
Vorbiti cu directorul si explicati ce vi s-a facut, poate el habar nu are.... am mai vazut si din astia care semnau pe hartiile facute de altii si dupa isi dadeau seama ....! Dar cu ce articol din Codul Muncii vi s-a inchis cartea de munca? Ati anuntat societatea ca sunteti in concediu medical, inainte sa solicitati adeverinta respectiva?
Demisie
marghi
Buna ziua.In data de 29.09.2017 mi-am dat demisia de la firma unde am lucrat cateva luni.M-am angajat la 6 ore in luna aprilie,fiind in timpul scolii.In luna ... (vezi toată discuția)
Demisie
mihai.petrescu27
Buna ziua
As dori sa stiu si eu totalitatea actelor care trebuie sa le primesc dupa o demisie (a angajatului) si in cat timp , legal, trebuie sa primesc ... (vezi toată discuția)