vio_rogojan a scris:
PV intocmit se prezuma a fi legal si temeinic . In vederea rasturnarii acestei legalitati prezumate , dvs trebuie sa aduceti probe .
Insa , lipsa semnaturii agentului constatator constituie motiv de nulitate a PV care se constata si din oficiu .
Baza legala : OG nr 2/2001 art 17 .
Poate ca par pisalog insa nu stiu cum se poate face proba impotriva unei afirmatii imprecise de genul "stare necorespunzatoare" ... hmmm
Sa zicem ca politia avocatnet (stati linistit, nu exista asa ceva, e doar un exemplu) il amendeaza pe vio_rogojan pentru "starea necorespunzatoare a contului". Daca ma chemati ca martor afara de faptul ca n-am observat nimic deosebit la contul vio_rogojan nu pot sa declar altceva, or faptul ca eu nu am observat ceva deosebit nu inseamna deloc ca stare contului era "corespunzatoare" (cu ce?). Banuiesc ca ati prins ideea.
Pe de alta parte procesul verbal se prezuma relativ a fi temeinic doar daca este legal intocmit, adica daca contine toate elementele aratate de OG nr. 2/2001, iar descrierea faptei este unul din acele elemente fara de care nu se poate.