avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Proces verbal de constatare a contraventiei fara martor
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Proces verbal de constatare a contraventiei fara martor

As dori sa va intreb daca in urma primirii prin posta a unui proces verbal de contraventie care sanctioneaza faptul ca vitrina magazinului pe care il detin in centru se afla" intr-o stare necorespunzatoare de curatenie" mentionez ca acesta este gol de mai bine de o luna urmand sa gasesc alt chirias. Intrucat eu nu am fost de fata si nici alt martor mentioneaza " martorii aflati la fata locului refuza sa se implice". Va rog sa imi comunicati legea care obliga ca procesul verbal sa fie semnat atat de cel care l-a intocmit cat si de un martor, si sa-mi comunicati daca pot invoca in plangerea pe care doresc sa o fac aceasta chestiune.Multumesc
Cel mai recent răspuns: SC QCERT SRL , Consultant resurse umane 22:07, 22 Martie 2010
Ar fi interesant de stiut cine v-a dat amenda.
Puteti invoca - conform OG nr. 2/2001
art.5 alin (5) Sancţiunea stabilită trebuie să fie PROPORŢIONALÃ CU GRADUL DE PERICOL SOCIAL al faptei săvârşite …
art.11 alin (1) "Caracterul contravenţional al faptei este înlăturat in cazul legitimei apărări, stării de necesitate), constrângerii fizice sau morale…
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie proces-verbal Se7en10 Se7en10 Buna ziua! Am depus o contestatie impotriva unui proces-verbal care se baza pe necompletarea datelor personale din CI si anume cnp, serie si numar. Am depus ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala impotriva unui proces verbal intocmit fara a fi contravenientul de fata siloth siloth ma confrunt cu aceastra problema si cu marea dilema a rubricii \"Alte mentiuni\" og 2 art 16 (7) In momentul incheierii procesului-verbal agentul ... (vezi toată discuția)
Lipsa semnaturii agentului constatator de pe procesul verbal de contraventie tikva tikva In cazul cand lipseste semnatura agentului constatator de pe Procesul verbal de constatare a contraventiei conform art.17 din O.G. nr.2/2001 privind regimul ... (vezi toată discuția)