avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit impozit pe profit 2010
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

impozit pe profit 2010

daca in 2009 an avut o cifra de afaceri ce depaseste pragul de 50.000 ron si cheltuielile se aporopie de aceeasi suma astfel incat pe anul 2009 an un profit cu putin peste 1500 ron... in 2010 o sa tin cont de urmatorul plafon de impozitare si o sa platesc impozit trimestrial 1075 ron? sau o sa calculez noul impozit minim anticipat?
va multumesc...
Cel mai recent răspuns: bandi2 , utilizator 20:07, 16 Martie 2010
ieri, 15.03 s-a publicat spre dezbatere un proiect de modificare al codului fiscal care propune aminarea pana in 2015 a impozitului anticipat .
Zilele acestea nu va poate spune nimeni ,cu certitudine, cit aveti de plata pe 25.04.2010 .
Asteptam sa vedem sub ce forma va trece acel proiect .

pai... eu anul trecut, nu am avut profit... atunci de unde sa platesc impozitul pe profit, daca nu e profit? cer de la mama?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pe profit loredana.m loredana.m Buna seara, imi poate spune cineva in cazul in care am o societate comerciala care in anul 2009 a inregistrat pierdere, an in care am platit acel impozit ... (vezi toată discuția)
Impozit profit/lichidare 2010 marirobitu marirobitu Ce impozit datoreaza o societate care se lichideaza in martie 2010? In 2009 a fost micro si a platit imp.minim 1075 /trim. iar in martie 2010 inregistreaza ... (vezi toată discuția)
Impozitul forfetar Silviu Hategan Silviu Hategan O societate comerciala cu raspundere limitata avand un singur angajat si o cifra de afaceri in 2009 de aproximativ 120.000 ron,cu obiect principal de ... (vezi toată discuția)