daca in 2009 an avut o cifra de afaceri ce depaseste pragul de 50.000 ron si cheltuielile se aporopie de aceeasi suma astfel incat pe anul 2009 an un profit cu putin peste 1500 ron... in 2010 o sa tin cont de urmatorul plafon de impozitare si o sa platesc impozit trimestrial 1075 ron? sau o sa calculez noul impozit minim anticipat?
va multumesc...
ieri, 15.03 s-a publicat spre dezbatere un proiect de modificare al codului fiscal care propune aminarea pana in 2015 a impozitului anticipat .
Zilele acestea nu va poate spune nimeni ,cu certitudine, cit aveti de plata pe 25.04.2010 .
Asteptam sa vedem sub ce forma va trece acel proiect .
pai... eu anul trecut, nu am avut profit... atunci de unde sa platesc impozitul pe profit, daca nu e profit? cer de la mama?
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Impozit pe profit
loredana.m
Buna seara,
imi poate spune cineva in cazul in care am o societate comerciala care in anul 2009 a inregistrat pierdere, an in care am platit acel impozit ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.