avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... violenta politistilor
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

violenta politistilor

Doi politisti m-au oprit fara motiv si au devenit agresivi !! M-au incatusat si lovit, iar dupa ce am fost dus la sediul politiei, in urma unor discutii cu superiorii acestora, am fost lasat liber. M-am prezentat la medicul legist si am un certificat medico-legal cu 4-5 zile. Ce infractiune au savarsit politistii si unde depun reclamatie ??
Cel mai recent răspuns: ContSters47264 , utilizator 20:58, 16 Martie 2010
Lovire si abuz in serviciu. ;)
Cred ca este vorba despre purtarea abuziva , art. 250 Cod penal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bataie luata la politie +amenda aurellian aurellian Buna seara, acum doua zile am fost luat pe sus de la locul de munca, unde sapam un sant impreuna cu alti colegi, de catre politistul din sat, m-a dus la ... (vezi toată discuția)
Lovire persoana de catre agent de securitate danbcdro danbcdro Sunt agent de securitate echipaj mobil si fiind in timpul serviciului am lovit o persoana care necesita 5-6 zile de ingrijiri medicale Acesta a facut plangere ... (vezi toată discuția)
Agresiune a unui politist asupra unui civil simion_adrian simion_adrian Am fost agresat in ziua de 3.04.2011 de seful Politiei din comuna Muntezi Buzau, Judetul Ialomita. Am fost urmarit pana am iesit din discoteca si la ... (vezi toată discuția)