Pentru o licitatie aparuta pe site-ul e-licitatie se poate descarca caietul de sarcini de acolo, se intocmeste dosarul de licitatie si se depune la sediul institutiei sau este necesar ca, in prealabil sa se procure caietul de sarcini direct de la sediul institutiei respective?
...avand in vedere si cele mentionate de catre antevorbitori mei, dumneavoastra nu trebuie decat sa transmiteti pe email Autoritatii contractante intentia de participare la licitatie...pentru a fi inregistrat ca si posibil ofertant...pentru a va avea in baza de date in cazul in care trebuie sa va transmita informatii ce privesc procedura ...
Orice caiet de sarcini incarcat in SEAP contine detalii si specificatii privind toata documentatia (orice alte desene si anexe ce nu se pot incarca : proiecte, detalii tehnice..etc) sub definitia : " proiectul va fi pus la dispozitie in urma solicitarilor scrise de catre participantii la licitatie in termenul stabilit prin caietul de sarcini." De asemenea este mentionat daca acest lucru se face gratuit sau contra unei sume ce se plateste in avans(pentru transmiterea documentatiei respective prin posta rapida) sau la casieria societatii achizitoare. Mult succes !
Taxa caiet de sarcini
hihahi
Cum se stabileste taxa unui caiet de sarcini? Am incercat participarea la o licitatie si mi s-a parut cam mare pretul unui caiet de sarcini si anume 200lei, si ... (vezi toată discuția)