avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 450 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

somaj

Se poate depune dosarul de somaj unde ai domiciliul flotant sau numai unde ai domiciliul stabil?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 21:32, 16 Martie 2010
Legea 76/2002 spune ca se poate depune dosarul si la AJOFM din judetul unde aveti resedinta (flotant) daca ultimul dvs. angajator a avut sediul in acest judet.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Informatii utile ref. la somaj fcostea fcostea Buna ziua, In cazul in care persoana care urmeaza a fi trimisa in somaj, are doua adrese, in judete diferite (in x judet are domiciliul stabil si in y ... (vezi toată discuția)
In ce localitate ma inregistrez la ajofm ??? doreeana doreeana Buna seara! Imi puteti spune va rog, daca eu am domiciliu stabil in Hunedoara, si am lucrat in Cluj, si am flotant pe Cluj, si doresc sa obtin un loc de ... (vezi toată discuția)
Somaj speedy_emilian speedy_emilian Incepand cu data de 1 iulie 2010 voi incepe sa`mi pregatesc actele pentru somaj,eu am adresa in buletin in judetul Olt,viza de flotant care o am in Bucuresti ... (vezi toată discuția)