avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 969 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

somaj

Incepand cu data de 1 iulie 2010 voi incepe sa`mi pregatesc actele pentru somaj,eu am adresa in buletin in judetul Olt,viza de flotant care o am in Bucuresti imi expira la jumatatea lunii iunie,ce pot face pentru a incasa somajul si de unde il pot incasa
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:37, 4 Iunie 2010
1. Legea 76/2002 spune ca actele pentru somaj se depun la Agentia de Somaj de care apartine solicitantul prin domiciliu sau resedinta.
2. Daca viza de resedinta (flotant)din Bucuresti expira si nu o mai puteti prelungi atunci actele le depuneti la AJOFM din judetul Olt, unde aveti domiciliul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde depun actele pt.somaj? kami81 kami81 as vrea sa stiu unde -mi depun actele de somaj..?adica,eu am lucrat in cj,am buletin de satu mare...exista vreo sansa sa-mi depun actele aici in cluj? (vezi toată discuția)
Beneficiez de somaj daca am domiciliul in alt judet? ionela11 ionela11 Buna ziua! Postul pe care lucrez se preconizeaza a se desfiinta. Momentan lucrez in Iasi iar domiciliul meu este in judetul Vrancea. Beneficiez de somaj in ... (vezi toată discuția)
Inscriere la somaj pt persoana cu domiciliu in bacau si fostul angajator in bucuresti dubluionela dubluionela Daca adresa din buletin este de Bacau dar eu am lucrat 6 ani la un angajator din Bucuresti ( locul meu de munca era intr-un birou din Bucuresti ) pot depune ... (vezi toată discuția)