avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 371 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... unde depun actele pt.somaj?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

unde depun actele pt.somaj?

as vrea sa stiu unde -mi depun actele de somaj..?adica,eu am lucrat in cj,am buletin de satu mare...exista vreo sansa sa-mi depun actele aici in cluj?
Cel mai recent răspuns: pakos , utilizator 10:13, 9 Septembrie 2009
Inscrierea la AJOFM se face in judetul in care aveti domiciliul.
nici in cazul in care am flotant nu se pot depune actele pt.somaj in acel judet?
Ultima modificare: Luni, 15 Iunie 2009
kami81, utilizator
daca aveti viza de flotant puteti merge la AJOFM in repsectivul judet
1. Legea 76/2002 precizeaza ca actele se depun la AJOFM unde salariatul (acum somer) este luat in evidenta.
2. Daca aveti resedinta (viza de flotant) in Cluj, mergeti la AJOFM Cluj. Pentru a nu avea surprize (deoarece nu lucreaza unitar toate AJOFM din tara) ar fi bine sa mergeti le AJOFM Cluj si sa-i intrebati pe ei.
Succes!
multumesc pentru informatii!! o zi buna va doresc

Alte discuții în legătură

Indemnizatie de somaj veronicam veronicam Daca o institutie face reorganizare si se desfinteaza unele posturisi se infiinteaza altele dar persoana la care a fost desfinta postul nu are pregatirea ... (vezi toată discuția)
Somaj speedy_emilian speedy_emilian Incepand cu data de 1 iulie 2010 voi incepe sa`mi pregatesc actele pentru somaj,eu am adresa in buletin in judetul Olt,viza de flotant care o am in Bucuresti ... (vezi toată discuția)
Somaj intre judete filipf16 filipf16 BUNA ! Daca sant angajat la o firma din judetul Cluj si am domiciliul in judetul Alba ,si firma di Cluj urmeaza sa ma disponibilizeze conform art 61 lit c din ... (vezi toată discuția)