Buan ziua@
Scuzati deranjul dar as dori sa stiu si eu cate cave daca se poate:
1)am terminat facultatea in iulie dar am ramas restantiera si licenta o dau in februrie.. se poate sa`mi depund actele de somaj in februarie dupa licenta daca nu gasesc un loc d emunca?
2)eu sutn din navodari dar locuiesc in constanta ( fara vize de flotant) cuma s putea sa fac pentru ca somajul sa-mi ajunga in constant sau s epoat sa-l ridi ceu din navodari personel de la un sediu ?nua s dori sa vine pe adresa din Navodari
Multumesc frumos!
Monica
1) Aveti dreptul la ajutor de somaj, dupa promovarea licentei.
2) Pentru stabilirea adresei la care sa primiti ajutorul de somaj, adresati-va tot AJOFM-ului. in cazul in care nu rezolvati nimic cu ei incercati la Posta Romana, pentru ca ofera servicii de redirectionare a corespondentei (inclusiv a mandatelor).
Somaj
speedy_emilian
Incepand cu data de 1 iulie 2010 voi incepe sa`mi pregatesc actele pentru somaj,eu am adresa in buletin in judetul Olt,viza de flotant care o am in Bucuresti ... (vezi toată discuția)
Somaj intre judete
filipf16
BUNA ! Daca sant angajat la o firma din judetul Cluj si am domiciliul in judetul Alba ,si firma di Cluj urmeaza sa ma disponibilizeze conform art 61 lit c din ... (vezi toată discuția)