avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Ma pot casatori in strainatate la ambasada Romaniei?
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Ma pot casatori in strainatate la ambasada Romaniei?

Vreau sa stiu daca ma pot prezenta la ambasada Romaniei in Algeria pentru a ma casatori cu o persoana algeriana?
Deci eu, daca obtin viza de turist sa merg acolo ma pot casatori la ambasada?
ane maria a scris:

Deci eu, daca obtin viza de turist sa merg acolo ma pot casatori la ambasada?

Teoretic raspunsul e da iar pentru linistea dvs. apelati Ambasada Romaniei din Algeri si veti avea si un raspuns oficial.
Raspunsul este NU, poti sa te casatoresti cu un cetatean algerian la Ambasada Romaniei din Alger doar daca esti rezidenta in Algeria, suntem in situatie similara, am sunat la Ambasada iar raspunsul a fost negativ.:(
Buna ziua..spuneti mi va rog cum ati obtinut viza pentru a pleca in Algeria...Claudia multumesc!
Cum obti viza..eu i am facut lui invitatie..bineinteles ca a fost respinsa de 2 ori..si acuma incerc sa merg eu la el..dar sansele sunt minime

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz de casatorie la ambasada ane maria ane maria Am o prietena ce a fost refuzata de a se casatori cu o persoana algeriana la ambasada romaniei in Algeria pe motive ca legea tarii respective nu permite acest ... (vezi toată discuția)
Acte necesare in vederea incheierii unei casatorii dintre un cetatean algerian si cetatean roman in romania celeste6762000 celeste6762000 Buna ziua As dori sa va intreb ce acte trebuiesc pregatite pentru a incheia o casatorie intre un cetatean algerian si un cetatean de nationalitate romana. Cam ... (vezi toată discuția)
Testament Teodor Dobrean Teodor Dobrean un cetatean american dispune printr-un testament dat in SUA in favoarea unui cetatean roman. nu are mostenitori rezervatari. testamentul dat in SUA are ... (vezi toată discuția)