Am avut si eu un accident rutier , m-am lovit frontal de o masina intr-o depasire in varf de rampa (nesemnalizata nici cu linie continua nici cu indicator depasire interzisa pe timp de noapte) cel pe care l-am lovit era singur in masina si sa lovit la picior imediat dupa accident a umblat pe piciorul respectiv (eu stiu ca un picior fracturat nu poti calca pe el ) , a mers la spital local in seara accidentului nu i-au gasit nimic grav , dupa 2 zile vine de la un alt spital judetean cu hartii ca are piciorul rupt la rotula . Acum in instanta are 45-50 zile de ingrijire medicala, iar dupa 3 saptamani dupa ce si-a scos gips-u a plecat la munca in Italia (eu tind sa cred ca totul este o farsa) si cere o suma mult prea fabuloasa pt ce a patit . Ce as putea sa fac ? Ce Pot sa patesc ? (nu am avut alte antecedente , m-au incadrat la Vatamare corporala din culpa art.184 c.p)
Accident auto
Tudor.Barbu
Bună ziua,
Vă solicit şi eu ajutorul cu un sfat în următoarea problemă: luni, în timpă ce conduceam un autoturism Dacia Logan am lovit frontal o altă ... (vezi toată discuția)
Accident rutier
iulianad2
Buna ziua,
La inceputul lunii August fiica mea ( pieton fiind ) a fost accidentata pe trecerea de pietoni, soferul depasind pe contrasens tranvaiul in ... (vezi toată discuția)