avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 988 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Tutela fetitei mele
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Tutela fetitei mele

Ciao, sunt o mama necasatorita, fetita mea are 1 an si 3 luni, recunoscuta la nastere de catre tata - purtandu-i numele. In urma cu vreo 2 saptamani, tatal s-a hotarat sa ne paraseasca .... din variile discutii pe care le-am avut cu el ma tot ameninta ca o sa-mi ia fetita sau ca o sa ma oblige sa duc viata pe care o vrea el. Care sunt pana la urma drepturile mele ca mama si ce pasi ar trebui sa urmez pentru a obtine tutela deplina si a reusi sa-i ofer fetitei mele un trai cat se poate de bun. Eu am dubla cetatenie si as putea locui oriunde in lume.
Cel mai recent răspuns: Roxana alina Stancu , Avocat 11:10, 17 Martie 2010
actiune de incredintare a minorei catre dvs pentru crestere si educare cu obligarea tatalui la plata pensiei de intretinere la nivelul a 25% din veniturile realizate de acesta....
in acest sens trebuie sa contactati un avocat din localitatea unde aveti domiciliul.. unde il aveti?
Sinaia (PH)
perfect.. verificati-va mesageria privata
buna ziua .
va trebui sa introduceti actiune in instanta , prin care solicitati incredintarea minorului spre crestere sie ducare , precum si obligarea paratului la plata pensiei de intretinere .
instanta competenta este judecatoria in a carei raza teritoriala isi are domiciliul poaratul /copilul .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incredintare minor adelin088 adelin088 Buna sant Dana si am o fetita in urma unui concubinaj dumnealui de la nasterea fetitei nu a contribuit cu nimic la cresterea si educarea fetei ; acum ... (vezi toată discuția)
Caderi din drepturi VILCU MARIA CRISTINA VILCU MARIA CRISTINA Buna ziua. Ma numesc Vilcu Maria si acum 5ani am avut o relatie nelegitima timp de 3 ani din care a rezultat o fetita. Fostul meu concubin nea parasit acum ... (vezi toată discuția)
Custodie copil Maria1717 Maria1717 Bună seara am o fetita de 3 luni, eu am 17 ani iar tatal ei 21 suntem necasatoriti si fata este pe numele lui. De curand am aflat ca ma inseala si continua sa ... (vezi toată discuția)