Ciao, sunt o mama necasatorita, fetita mea are 1 an si 3 luni, recunoscuta la nastere de catre tata - purtandu-i numele. In urma cu vreo 2 saptamani, tatal s-a hotarat sa ne paraseasca .... din variile discutii pe care le-am avut cu el ma tot ameninta ca o sa-mi ia fetita sau ca o sa ma oblige sa duc viata pe care o vrea el. Care sunt pana la urma drepturile mele ca mama si ce pasi ar trebui sa urmez pentru a obtine tutela deplina si a reusi sa-i ofer fetitei mele un trai cat se poate de bun. Eu am dubla cetatenie si as putea locui oriunde in lume.
actiune de incredintare a minorei catre dvs pentru crestere si educare cu obligarea tatalui la plata pensiei de intretinere la nivelul a 25% din veniturile realizate de acesta....
in acest sens trebuie sa contactati un avocat din localitatea unde aveti domiciliul.. unde il aveti?
buna ziua .
va trebui sa introduceti actiune in instanta , prin care solicitati incredintarea minorului spre crestere sie ducare , precum si obligarea paratului la plata pensiei de intretinere .
instanta competenta este judecatoria in a carei raza teritoriala isi are domiciliul poaratul /copilul .
Custodie copil
Maria1717
Bună seara am o fetita de 3 luni, eu am 17 ani iar tatal ei 21 suntem necasatoriti si fata este pe numele lui. De curand am aflat ca ma inseala si continua sa ... (vezi toată discuția)