avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... diurna in valuta - neplatita de cinci luni
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

diurna in valuta - neplatita de cinci luni

firma la care lucrez, reprezentanta în România a unei societăți italiene nu mi-a mai plătit diurnele din ultimele doua deplasări (ultima din decembrie2009), și nici salariul de la începutul anului pana în prezent. Pe 15 ianuarie administratorul firmei din țară (persoana italiana) și-a prezentat demisia din aceasta funcție. Cum pot proceda sa-mi recuperez banii? cei din Italia ma mint încontinuu.... mai nou vor sa ma pregătesc de o noua plecare. Sunt cu contract de munca pe perioada nedeterminata cu aceasta firma, reprezentanta din România - societate mixta romana-italiana.un srl
Ultima modificare: Miercuri, 17 Martie 2010
bonicol, utilizator
Cel mai recent răspuns: bonicol , utilizator 09:47, 17 Martie 2010
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am nevoie de un sfat urgent! jinx22 jinx22 salut, am o prietena care a preluat o societate de la un italian(bun prieten de'al ei).stia ca firma nu avea activitate, insa nu au fost paltite darile la ... (vezi toată discuția)
Transfer actiuni firma de constructii madalinax78 madalinax78 Buna, sunt administratorul unei societati de comert import export materiale constructii si as vrea sa preiau actiunile unei firme de constructii straine activa ... (vezi toată discuția)
Tva servicii de reparatii auto pentru o firma italiana sidonia1975 sidonia1975 un SRL cu sediul in Romania, care presteaza ocazional servicii de reparatii auto pentru o firma italiana ,la sediul acesteia,va intocmi factura cu tva sau ... (vezi toată discuția)