avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... renuntare ITM la recurs
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

renuntare ITM la recurs

O societate a formulat o contestatie impotriva deciziei ITM de neacordare a avizului de incadrare in conditii deosebite. Contestatia a fost admisa in prima instanta, dar ITM a formulat recurs. As dori sa stiu daca este posibila renuntarea ITM la judecata recursului?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:55, 17 Martie 2010
Cu siguranta ca decizia de renuntare la recurs este numai atributul ITM.
Dar daca a fost inaintat recursul presupun ca ITM doreste judecarea acestuia.
Exista posibilitatea ca ITM-ul sa renunte la judecata , chiar in conditiile in care a formulat recurs.
Ultima modificare: Miercuri, 17 Martie 2010
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs itm xstexfanx xstexfanx Buna seara. V-as ruga sa ma ajutati intr-o cauza. Am castigat un proces cu ITM-ul adica instanta mi-a admis in parte plangerea , iar acum cei de la ITM au ... (vezi toată discuția)
Litigiu de munca - probleme sometester sometester Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: Am castigat in fond un litigiu cu o societate. Avocatul meu a cerut judecarea in fond in baza unui ... (vezi toată discuția)
Recurs reespins aspara aspara Cum poate fi respins ca inadmisibil recursul la contestatie in anulare ? (vezi toată discuția)