buna ziua , asi dori sa va rog sa ma ajutati si sa ma lamuriti ce pot face agentului de paza de la Carrefour sa va prezit situatia
In data de 11.01.2007 in jur de ora 18.00 am sosit in magazin pentru a face niste cumparaturi , la ora 18.30 am achitat la casa produsele , cum am plecat de la casa am fost intampinata de un agent de paza care nu s-a prezentat si mi-a comunicat ca ma indrept catre o incapere pentru un control de rutina (aceea incapere de langa locul unde se intocmesc facturile) nici o probelma i-am raspuns nimic neobisnuit nu am protestat doarece nu aveam nimic de ascuns , in momentul in care am intrat in aceea incapere am pus pungiile de suportul acela si am zis sa le verifice , aici incepe partea ceea mai interesanta , mi se comunica ca trebuie sa intru dupa acel suport ,bun intru, apare un alt agent de paza ( se numeste daca nu gresesc Catalin Popa ecusonul nu se prea vedea bine)care l-a fel nu se prezinta si pe un ton de parca asi fi fost cea mai mare infractoare imi spune sa scot ceea ce nu imi apartine (o jignire foarte mare , fara macar sa aiba nici macar o argumentatie ) eu ii raspund ca nu am nimic asupra mea ce nu imi apartine si spune sa scot tot ce am in geanta si domnul agent foarte revoltat parca dansul era in locul meu cere primului agent sa vina cineva , respectiv intra o doamna agent , dansii ies iar dansa la fel nu se prezinta si imi spune sa-mi ridic bluza si imi face perchezitie corporala , dupa care verifica bonul cu produsele care erau in pungii, totul este ok, dupa care verifica si geanta , dupa care eu ii scot si ce am prin buzunare , nu gaseste absolut nimic si am plecat fiind foarte nervoasa am facut o reclamatie a doua zi la Carrefour ,
ce ma sfatuiti sa fac
multumesc
Curtea Constituţională prin decizia din luna ianuarie 2007 a reintrodus în Codul Penal cele două infracţiuni.
Curtea Constituţională a admis excepţia de neconstituţionalitate ridicată într-un proces, în care se cerea să se constate că renunţarea la articolele din Codul Penal care incriminau calomnia şi insulta contravine Constituţiei.
Penal sau civil?
jon53
Buna ziua,
Daca intr-un dosar penal nu s-au luat in considerare decat amenintarile iar calomnia si insulta nu, va intreb daca mai sunt sau nu incriminate cele ... (vezi toată discuția)
Insulta, calomnie
liamic43
Va rog sa-mi spuneti, daca insulta si calomnia(art.259 c.p) se pedepsesc sau au fost scoase din c.p?
Nu ma intereseaza ca vor fi sau nu introduse in noul ... (vezi toată discuția)