avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 371 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general cum inregistrez in conta o restituire de bani ?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

cum inregistrez in conta o restituire de bani ?

Buna
In 27.04.2009 inregistrat in conta pe contul 4713 (cu graficul de esalanare corespunzator)plata RCA pe 12 luni autoturism luat in leasing pe SC...in februarie 2010 s-a terminat leasingul...ptr a fi inregistrat pe SC a trebuit facut un alt RCA ....asa...firma care a facut primul RCA ne-a restituit suma care a mai ramas ....cea pe care noi am inregistrat ca si cheltuieli in avans....
eu cum inregistyrez aceasta restituire ???
multumesc
sper sa primesc raspunsuri
Cel mai recent răspuns: ioana2685 , utilizator 21:38, 19 Martie 2010
multumesc frunos pt raspunsuri si rabdare !!:):)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare auto costicul costicul Am o asigurare casco si una rca. cum le inregistrez, in 613 sau 471? si chitantele?casco are plata trimestriala iar rca l-am platit integral. (vezi toată discuția)
Achizitionare autoturism in leasing in euro claudana claudana Buna ziua! Va rog frumos sa-mi spune-ti si mie ce inregistrari trebuie sa fac in contabilitate in cazul ahizitionarii unui autoturism in leasing pe 3 ani in ... (vezi toată discuția)
Contabilitate vatamanescu dumitra vatamanescu dumitra Buna ziua , va rog frumos daca poate cineva sa-mi spuna cum se inregistreaza o chitanta fara factura , exemplu chitanta emisa de Asirom ,asigurare fara ... (vezi toată discuția)