avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie pt cresterea copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie pt cresterea copilului

:blush2::Buna ziua,as avea o intrebare referitoarela indemnizatia pt cresterea copilului:eu nu lucrez in Romania,ci lucrez in Italia cu contract sezonier,adica doar 3-4 luni pe an.Ce conditii trebuie sa indeplinesc in cazul in care daca voi avea un copil,sa pot beneficia si eu de indemnizatie?
Ultima modificare: Miercuri, 17 Martie 2010
denissiioana, utilizator
Cel mai recent răspuns: denissiioana , utilizator 10:15, 20 Martie 2010
NU STIE NIMENI SA-MI RASPUNDA???

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul la indemnizatia pt cresterea copilului denissiioana denissiioana buna,am si eu o intrebare:de 5ani lucrez in Italia cu contract de munca dar doar sezonier(4-5 luni pe an).As dori sa aflu daca am dreptul la indemnizatie pt ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie ccc / alocatie de stat pentru copii lusyana lusyana 1.am o nelamurire ...pana cand trebuie sa depun actele?? [sunt in luna a 4 aproape] 2.poate sa depuna altcineva actele in locul meu in cazul in care plec in ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia pt cresterea copilului Bibicu27 Bibicu27 Pot beneficia de indemnizatia pt cresterea copilului daca in ultimi 4 ani am lucrat in afara tari si in ultimele 3 luni de sarcina vreau sa ma angajez in RO.? ... (vezi toată discuția)