avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 700 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Administrator judiciar
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Administrator judiciar

Buna ziua

Cum se poate schimba administratorul judiciar al unei firme aflate in procedura de insolventa - reorganizare judiciara???
Totul a fost bine pana s-a dat sentinta ca sa aflu apoi ca administratorul judiciar si avocatul ales pentru aceasta cauza sunt "mana in mana" si au un obicei in a-si gasi clienti(firme) cu probleme financiare, le spun clientilor de reorganizare judiciara ca apoi sa-i ameninte cu falimentul, banuiesc ca pt. ei sunt importanti banii ce ies din astfel de cauze si nicidecum cauza in sine. Sau ma insel?
Ultima modificare: Joi, 18 Martie 2010
smnliliana, utilizator
Cel mai recent răspuns: radu_1974 , utilizator 21:44, 22 Martie 2010
Asa se face "BANU GROS" in Romania ! Se poate recuza ,dar personal nu cred in institutia recuzarii in dreptul Romanesc. Din pacate traficul de influenta este un sport national ,mai ales cand trebuie sa se imparta ceva pe proceduri urgente!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societate cu probleme lilicrin lilicrin O firma care pelucreaza, distribuie si comercializeaza mezeluri a vandut cu factura si chitanta produse din carne in luna 07 2009 inclusiv insa firma se afla ... (vezi toată discuția)
Se poate contesta falimentul? DumitruAndriana DumitruAndriana in decembrie s-a declarat starea de insolventa,am contestat decizia de intrare in insolventa si administratorul judiciar propus de creditor deoarece se afla in ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu Dula Nicoleta Dula Nicoleta Buna dimineața, Am o firma pe care am inchis-o anul trecut. Am datorie pe firma la banca și îmi opreste din salariul unde lucrez acum. Cum pot baga ... (vezi toată discuția)