avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... citatie - supraveghetor sala, lipsa acte pentru jocuri ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

citatie - supraveghetor sala, lipsa acte pentru jocuri mecanice

buna ziua sint cristina si am si eu o intrebare.am lucrat ca supraveghetor sala la o anumita firma nestiind ca aceasta nu are actele necesare pentru aceste jocuri mecanice.aici lucrand de 3saptamini perioada de acomodare a venit cineva de la serviciul de investigare a fraudelor si intrebandu-ma de documentele necesare nu am avut ce sa prezint
mi s-au luat datele de pe buletin si mi sa emis o citatie.trebuie sa ma prezint la sediul politieidin calea victoriei cu un avocat.a-si dori sa stiu de ce anume cu un avocat?si ce responsabilitati implica?de cand am primit aceasta citatie sant foarte nelinistita.multumesc.astept raspuns
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 18:24, 17 Martie 2010
prezenta este ... obligatorie, ca si prezenta avocatului. declaratiile date cuprind adevarul despre locul de munca si munca prestata de dv.
panu nu vedeti despre ce este vorba nu se stie de ce anume sunteti invinuita sau de fapt ce anume vor sa discute cu dvs.
daca tot angajati un avocat, trimiteti-l pe el inainte sa vada cam despre ce este vorba.
de multe ori omul crede ca este citat pentru o treaba si de fapt afla acolo ca se discuta cu totul alta chestiune.:">
Consider ca sunteti citata doar in calitate de martor,pentru ca daca nu aveti niciun amestec in alte afeceri si ati lucrat fara forme legale se poate lua doar masura amenzii fata de dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum aflu daca am dosar penal???? laurentiuiasi laurentiuiasi salutare. in urma cu cativa ani am savarsit o infractiune de care binenteles nu sunt mandru. un fel de frauda mai bine spus.imediat , am plecat in spania sami ... (vezi toată discuția)
Problema penala cu un angajator!rog insistent ajutor! andreimuresan andreimuresan am lucrat mai demult la o firma ca si vanzator in magazin intr-un centru comercial. Magazinul nu avea sistem de securitate pentru a ne proteja de furturi. In ... (vezi toată discuția)
Frauda bancara ralukastrugaru ralukastrugaru am primit o citatie pe numele meu ca invinuita de la serviciu fraude sa ma prezint pe 22 02 pentru audiere intrun dosar penal .banuiesc cam ce-ar fi am credit ... (vezi toată discuția)