avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1056 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

buna ziua,

am si eu o nelamurire:la un contract de bunuri de consum cu o societate non-bancara procesul pentru executare silita e in penal sau civil?te afecteaza la cazier?
Ultima modificare: Miercuri, 17 Martie 2010
cristian19792, utilizator
Cel mai recent răspuns: Silvia Renate Mihai , Avocat 15:20, 17 Martie 2010
Daca este vorba de o executare silita datorita debitului rezultat dintr-un contract de imprumut cuo societate nebancara, este un proces civil, nu afecteaza "cazierul" dar puteti fi consemnat la incidente de plati si nu mai puteti incheia alte contracte de imprumut pe viitor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imprumuturi bani, recuperare BACOS BACOS Daca ai imprumutat o suma de bani unei persoane pe baza de contract notarial unde este stipulat ca > in cazul nerestituirii imprumutului la termenul ... (vezi toată discuția)
Neplata ratelor la banca irina_iasi irina_iasi buna ziua.as dori sa stiu ce se poate intampla in cazul meu.am o descoperire de credit 5400 ron- 6 salarii in avans- la o banca si un credit nevoi personale ... (vezi toată discuția)
Executare silita - pensie ionela-chirosca ionela-chirosca Buna ziua,ce poate s-a faca o persoana care primeste o comunicare de executare silita dar nu are nici un venit,a fost in medical cele 90 zile dupa care i s-a ... (vezi toată discuția)