avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... suspiciune de bigamie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

suspiciune de bigamie

Sotul a plecat in Germania cu o alta femeie (americanca). Dupa o perioada vad pe internet ca persoana respectiva are numele de familie ca al sotului meu (intr-o lista de persoane apar amandoi cu acelasi nume de familie, la aceiasi adresa, cu acelasi nr de telefon). Cum pot afla daca s-au casatorit in strainatate si daca au facut-o, ce trebuie sa fac eu fiind casatorita inca cu el aici in Romania?
Cel mai recent răspuns: LORELA UNGURIANU , Avocat 16:23, 19 Martie 2010
Nu pot decat sa ii dau dreptate stimabilului dn.avocat Kurtyan.
Intreprindeti demersuri prin Ministerul de Externe sau prin Ambasada Romaniei din acea tara pentru a afla situatie sotuilui.
Apoi,aveti posibilitatea sa introduceti actiune de divort.
Alegerea caii pe care doriti sa o urmati,va aprtine numai dvs.
Succes !
adresa la Miniserul de interne si la Ambasada Germaniei, daca unul avea domiciliul acolo.
Intereseati-va mai intati in romania la Oficiul de stare civila unde v-ati casatorit daca nu figurati divortat.Poate a si divortat de dvs - v-a citat in alta parte, prin ziar..etc si nu ati aflat.Desi, in locul dvs l-as intreba pe el si am incerca sa lamurim intre noi situatia, sa nu ne afle tot targul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bigamie sau nu? Ismail Derya Ismail Derya Eu sunt cetatean roman. In anul 2005 m-am casatorit legal cu un cetatean turc in Turcia. Apoi cu o hartie din Turcia mi-a fost eliberaertificat de casatorie ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! bigamie? bella_galati bella_galati m am casatorit in turcia acum 14 ani,intre timp am venit in Ro fara sa divortez si sunt casatorita legal in RO.as vrea sa stiu daca casatoria din turcia mai ... (vezi toată discuția)
Casatorie in turcia - schimbare de nume alexandra30 alexandra30 Buna zıua vreau sa ma casatoresc ın Turcıa dar nu vreau sa trec eu pe numele luı se poate ca el sa treaca pe numele meu? multumesc (vezi toată discuția)