avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1156 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salariul minim
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salariul minim

Cum se calculeaza salariul net la brutul de 390 Ron.Sporul de vechime cum se calculeaza ?
Cel mai recent răspuns: camellia_camy , utilizator 17:32, 17 Ianuarie 2007
la salariul de incadrare se adauga sporul de vechime si rezulta salariul brut
din aceasta suma se retin urmatoarele :
- somaj 1% din salariul de incadrare
- cass (sanatate) 6,5% din salariul brut
- cas ( pensie) 9,5 din salariul brut
se aduna toate aceste sume si se scad din total salariu brut, la diferenta se aplica impozitul de 16% ( in cazul in care ai copii in intretinere ti se scade si deducerea
Cum se calculeaza sporul de vechime ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

La ce salariu se raporteaza sporurile buziladiana buziladiana Salar de baza 762 , salar de incadrare 1074 , sporuri de 75%( conditii deosebite) rezulta 572 si 15% rezulta 114 Cum se justifica diferenta dintre salar de ... (vezi toată discuția)
Deducerile salariale Miha.Miha Miha.Miha Am priceput cam ce e cu ele, dar intrebarea mea este: unde se duc acesti bani? Pentru ca am observat ca de fapt, acesti bani se scad din salarul brut, dupa ... (vezi toată discuția)
Deducere de impozit florinplaton florinplaton ce este deducerea de impozit si cum se calculeaza? (vezi toată discuția)