avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... plata concediului medical daca medicul meu de familie ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

plata concediului medical daca medicul meu de familie apartine de alt judet

buna ziua ,as dori un raspuns pt nelamurirea mea.sotul meu lucreaza la o firma in brasov si ar dori sa stie daca concediul medical pe care si l-a luat ii va fi platit daca medicul lui de familie apartine de jud. covasna, automat si el este asigurat tot de covasna?as dori sa stiu daca concediul ii va fi platit sau nu?multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 17:54, 17 Martie 2010
Certificatul medical trebuie vizat de medicul de familie al titularului si apoi va fi dus, pentru plata, la angajator.
va multumesc pt raspuns ,dar as vrea sa va intreb daca certificatul medical este dat chiar de medicul de familie si nu de alt medic nu trebuie decat sa aiba stampila medicului de familie si atat nu? .va multumesc mult
Da, medicul de familie semneazain doua locuri: si ca medic care a eliberat certificatul medical si ca medic de familie care l-a luat in evidenta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer medic de familie Adrian94 Adrian94 Buna ziua, fiind racit de cateva zile, azi ca tot omul am mers la medicul de familie sa-mi prescrie un medicament ceva. Surpriza pe care am avut-o cand am ... (vezi toată discuția)
Concediu medicla urgenta parafe_??? Angela Cerdeanu Angela Cerdeanu Buna ziua! Va rog foarte mult sa ma informati( OUG/Lege etc) unde se mentioneaza daca la un concediu medical cod 06(urgenta medico chirurgicala cod ... (vezi toată discuția)
Concediu medical neacceptat chirita-alina chirita-alina Buna ziua, Am dus la servici un concediu medical (pt urgenta, 5 zile) nevizat de medicul de familie, deoarece nu am stiut ca este necesar. Se poate intampla ... (vezi toată discuția)