avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... plecare in strainatate cu copilul
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

plecare in strainatate cu copilul

am o prietena care vrea sa plece la sotul ei in strainatate.intrebarea ei este ce acte are nevoie ca sa poata lua fetita cu ea sa plece la sotul ei????stie ca poate trece copilu pe pasaportul ei dar mai e nevoiesi de altceva???multumiri anticipate
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 21:02, 17 Martie 2010
Obligatoriu trebuie ca minorul sa aiba pasaport individual si doamna sa prezinte la frontiera o declaratie prin care tatal copilului isi exprima acordul cu privire la aceasta calatorie. Informatii detaliate sa citeasca pe site-ul www.PolitiadeFrontiera.ro la rubrica conditii de calatorie minori.
Procura autentica din partea tatalui minorei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Documente necesare pt a scoate un minor din tara luizaizza luizaizza Ma aflu in spania cu sotul meu.in tara am o fetita de 6 ani.ce acte trebuie sa trimitem noi din Spania ca sa o poata aduca unul din bunici? (vezi toată discuția)
Procura-necesara sau nu pentru a pleca in strainatate cu fiica  NUFAR NUFAR Am o fiica de 7 ani rezultata in afara casatoriei. Relatia a fost pasagera.Tatal biologic a fost obligat de instanta la plata unei pensii alimentare, iar ... (vezi toată discuția)
Iesire din ro a doi copii minori montreal montreal Suntem un cuplu casatorit, avem doi copii minori si locuim in strainatate. Va rog sa imi oferiti detalii privind procedurile necesare pentru ca cei doi copii ... (vezi toată discuția)