avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Contabilitate pfa
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Contabilitate pfa

Buna ziua , as dori sa aflu daca contabilitatea pentru pfa o pot tine si pe un program de contabilitate descarcat de pe internet. Pot sa listez de aici registrul de ncasari si plati?
E nevoie de registrul in sine? daca da acesta se inregistreaza undeva?Multumesc pentru raspuns
Cel mai recent răspuns: Oranina Dumitru , Contabil 18:30, 17 Martie 2010
maria85 a scris:

Buna ziua , as dori sa aflu daca contabilitatea pentru pfa o pot tine si pe un program de contabilitate descarcat de pe internet. Pot sa listez de aici registrul de ncasari si plati?
E nevoie de registrul in sine? daca da acesta se inregistreaza undeva?Multumesc pentru raspuns

Se poate tine contabilitatea PFA cu ajutorul unui program de contabilitate in partida simpla. Se listeaza din program registrul de incasari si plati si se trec in Registrul de incasari si plati (registrul cumparat de la papetarie) totalurile lunare. In prealabil Registrul se inregistreaza la Administratia Financiara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Registru jurnal pentru incasari si plati la ii gabihob gabihob In situatia in care un PFA, II, IF sau AF care tine contabilitatea in partida simpla cu ajutorul unei aplicatii pe calculator iar aceasta aplicatie genereaza ... (vezi toată discuția)
Programe contabilitate pfa Ruben Ruben Observ existenta multor programe de contabilitate pentru PFA, dar nu inteleg suportul legislativ pentru functionarea acestora. Poate din punct de vedere legal ... (vezi toată discuția)
Sfat in legatura cu pfa sensoaltec sensoaltec buna, am un pfa deschis de aproape 2 luni. sunt neplatitor de tva si am inteles ca nu am nevoie de registru unic de control si de registru evidenta fiscala. ... (vezi toată discuția)