stiu ca e ilegal sa ai 2 carti de munca cu norma intreaga, dar ce implicatii pot avea eu ca persoana fizica?la ce ma expun eu? dar firma?
este ilegal sa ai 2 carnete de munca, doua contracte individuale e altceva, e drept ca al doilea tre' sa fie cu timp partia, timp de lucru care nu are un maxim specificat:))
da, la 2 contracte individuale de munca cu norma intreaga, fiecare cu 8 ore,numai ca al 2 contract de munca e formal, eu nu o sa mai prestez inca 8 ore de serviciu.Eu inchiriez unei firme o diploma si pt ca ei sa poata folosi diploma mea eu trebuie sa fiu angajata cu norma intreaga la ei.
Ce sanctiuni exista in cazul in care cineva descopera ca am 2 contracte de munca cu norma intreaga (dc acest lucru o sa fie posibil, bineinteles) ?
pentru 2 cim cu norma intreaga nu e nici o problema!
Daca e vorba de 2 carnete de munca ,e altceva...doar o singura unitate-,considerata unitatea de baza- poate tine carnetul de munca!Fiecare angajat are un singur carnet de munca indiferent cate job-uri are !
2 joburi
ana_web2000
buna ziua am o intrebare pot sa lucrez la doua firme cu carte de munca la una lucrez 4 ore cu contract limitat si la cealalta la care as vrea sa ma angajez 8 ... (vezi toată discuția)