avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... demersuri corecte in procesul de partaj ?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

demersuri corecte in procesul de partaj ?

Buna ziua .
intru-un proces de partaj au fost facute niste capete , partajarea bunurilor si achitarea unui credit bancar .
pe parcursul procesului , ..fostul vine cu pretentii referitoare la ajutorul parintilor lui , bani care ne-au fost imprumutati(fals!) .
Mai poate sa se faca discutie pe seama acestor ,,ajutoare " in proces ? , daca in cererea de partajare nu au fost mentionate aceste ...aspecte ????
va multumesc.!
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 19:44, 17 Martie 2010
Depinde draga mea, e greu de spus daca nu am ambele acte in fata, respectiv actiunea si intampinarea.Si iar nu stiu cine este reclamant si cine este parat., insa ce pot sa spune este faptul ca daca exista anumite capete pe o actiune, nu poti pretinde mai mult decat ai cerut.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatia de a executa o hotarare judecatoreasca cristina79 cristina79 Buna ziua. In anul 2007, in timpul casatoriei, am contractat un credit bancar pentru nevoi personale cu ipoteca (garantat cu apartamentul fratelui fostului ... (vezi toată discuția)
Cerere preintimpinare partaj chris4 chris4 Buna ziua, O intrebare, cum se procedeaza si ce trebuie scris in cererea de preintimpinare intr-un proces civil de partaj? Am fost divortati de peste 20 ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru partaj bunuri comune vertigoo vertigoo Taxa de timbru este acceasi in cazul partajarii bunurilor comune ale sotilor, indiferent ca partajul se face in cadrul procesului de divort sau ulterior? ... (vezi toată discuția)