avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii clauza salariu net incontractul de munca
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

clauza salariu net incontractul de munca

buna ziua. lucrez la o firma de 1 an si jumatate. pe contractul de munca am o clauza care spune ca salariul meu a fost calculat la cursul euro de 3,7 ron si ca daca se mareste cursul euro salariul trebuie recalculat pt ca salariul net sa fie de x euro.

problema e ca eu primesc in continuare salariul calculat la cursul de 3,7 ron. ce pot sa fac in acest caz? imi voi primi cumva banii din urma avand in vedere ca anul trecut cursul nu a scazut sub 4,1 ron?

multumesc
Cel mai recent răspuns: Adrian Marin , Consilier juridic 20:20, 17 Martie 2010
Buna seara ! Va sfatuiesc sa aveti o discutie cu conducerea iar daca nu ajungeti la o solutie puteti actiona in instanta firma cu solicitarea obligarii platii salariului convenit prin contractul individual de munca . Nu aveti cum sa nu castigati ! Problema este insa daca va asumati riscul de a fi sicanat ulterior de angajator ... si atunci .. trebuie sa va cautati de lucru in alta parte . Decizia va apartine ! Alegere buna !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diferente de curs valutar si salarii derroa derroa Buna ziua, Am nevoie de o lamurire in legatura cu plata salariilor/bonusurilor care original sunt in euro. Firma in care lucrez foloseste ca moneda ... (vezi toată discuția)
Francii elvetieni - credite cu probleme negulescucamelia negulescucamelia In 2007 am obtinut un credit in valoare de 25.000 de franci elvetieni fara ipoteca . La acea vreme, rata ce-mi revenea lunar echivala cu aproximativ 8 milioane ... (vezi toată discuția)
Salariu in euro la care curs valutar ? m1ha1g m1ha1g Buna ziua, anul trecut am semnat un contract de bursa/practica ce prevede urmatoarea clauza: \"BENEFICIARUL [adica eu] se obligă: c. să profeseze, prin ... (vezi toată discuția)